4 6 8 1 5 2 3 7


yyeehhhaaaaaa!! så er der fest
i det vilde vest!

Hvem er Bang-bang ?

Hej! Jeg hedder Bangbang.
Jeg er Danmarks eneste cowboyklovn og jeg elsker at optræde for glade børn. Jeg rejser rundt i Danmark og laver mit show for dem som bestiller mig. Når jeg er på scenen er der altid fart på og jeg starter som regel med min kendings- melodi som  hedder ”Bangbang”. Den sang er der efterhånden mange børn som kender og kan synge med på. Jeg har også lavet en ny cd som du kan købe så du kan synge med på alle mine sange. Jeg kan selvfølgelig svinge med lasso, det skal en cowboy kunne, men jeg kan også trylle med min lasso, jeg laver forskellige rebtrix.

Jeg er også rigtig god til at ramme med min pistol, jeg kan skyde balloner i stykker på lang aftand. Nogle gange får en fra publikum lov til skyde med min pistol og prøve at se om han el. hun kan ramme ballonen mens jeg holder den. Jeg kan også piske med pisk, kaste med knive, stikke en brændende fakkel igennem armen uden at komme til skade og meget meget mere...

Jeg elsker at spille og synge og derfor har jeg skrevet mange sange, også nogle som publikum kan være med til, Stampe med fødderne, klappe på lårene, klappe på maven og ryste på hovedet (Hør musikken ved at klikke på musik)

Jeg har selvfølgelig en hest Det er min bedste kammerat. Den hedder Black beauty. Og den gør næsten altid hvad jeg siger. (se billedgalleri.)

Nå jeg må smutte jeg skal spise. Jeg skal have min livret... Ristet klapperslange... Ups inden jeg smutter... du må meget gerne skrive en mail til mig Vi ses: Ha det godt
YYYYYIIIIIIEEEEEHHHHHHAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bangbang.